YOUR X-RAY PARTNER   
EDITRONIC :: Produse


 
Search
Login
Date de contact

EDITRONIC INTERNATIONAL

Intr. Patinoarului nr.7, bl. PM50, sc.1, ap.3 Sect. 3, Bucuresti
Tel.  (021)-324.37.72;
        (021)-324.05.49;
Fax. (021)-324.99.82;
E-mail: office@editronic.ro

 
SISTEM DIGITAL IMAGISTICA
Editronic International
  

PROSCAN 35

 

proscanSistem digital imagistica

•Proscan este un sistem modern bazat pe un scanner de placi fosforice de inalta rezolutie. Acesta transfera imaginile radiologice salvate pe placa fosforica intr-o imagine digitala. Cu softul nostru de imagistica medicala tip PROMIS, aceste imagini digitale pot fi vizualizate, procesate si arhivate.


 


 

 

proscanMedicina umana

•In medicina umana sistemul digital PROSCAN poate fi utilizat atat independent, integrat intr-un sistem PACS sau ca o solutie de sine statatoare pentru cabinete private. Datorita conceptiei modulare softul de imagistica medicala PROMIS poate fi adaptat usor la cerintele utilizatorului sau integrat in sistemul existent de tip PACS


 


 

Medicina veterinara

•Medicii veterinari apreciaza deasemenea avantajul sistemului digital proscan, in mod special pentru aparatele roentgen mobile, manevrare usoara si mobilitate (geanta de transport disponibila ca accesoriu simplifica procesul pentru animale mari). Diagnosticul poate fi dat imediat dupa realizarea radiografiei ( pe ecranul unui laptop) iar tratamentul poate fi initiat in cel mai scurt timp.