YOUR X-RAY PARTNER   
EDITRONIC :: Produse


 
Search
Login
Date de contact

EDITRONIC INTERNATIONAL

Intr. Patinoarului nr.7, bl. PM50, sc.1, ap.3 Sect. 3, Bucuresti
Tel.  (021)-324.37.72;
        (021)-324.05.49;
Fax. (021)-324.99.82;
E-mail: office@editronic.ro

 
SERVICE

SERVICE GARANTIE SI POSTGARANTIE
  

Atat in perioada de garantie cat si (la cererea beneficiarului) in post garantie, service-ul pentru aparatele de diagnostic Roentgen oferite va fi asigurat de catre firma Editronic International prin Unitatea Nucleara Editronic Service Rx (Autorizatia CNCAN - MN 030/2003). Pentru orice reparatie efectuata (in post-garantie) se acorda o garantie de 3-6 luni, iar piesele inlocuite au un termen de garantie de 6 - 12 luni, functie de tipul piesei. Asiguram intretinere si service pe baza de abonament pentru aparatele radiologice existente cu vechime de pana la 20 ani.

 

PIESE DE SCHIMB SI ACCESORII
 
Pentru toate echipamentele comercializate de firma noastra, dispunem de un stoc adecvat de piese de schimb in vederea repararii imediate a defectelor uzuale. Daca piesa necesara nu se afla in stoc, aceasta va fi livrata in maximum 30 zile de la solicitare. In baza contractelor incheiate cu producatorii echipamentelor Roentgen, firma noastra se angajeaza sa furnizeze orice piesa de schimb pe o perioada de cel putin 8 ani de la data livrarii produselor. Acelasi lucru este valabil si pentru accesorii si articole consumabile specifice.

 

 

RETEA DE SERVICE IN TERITORIU


Prin punctele de service existente deja in teritoriu, putem practic interveni la solicitarile venite din orice parte a tarii. In vederea asigurarii de servicii de cea mai buna calitate, firma noastra a investit continuu atat in dotarea cu aparate si scule specifice, care astazi este la cel mai inalt nivel, cat si in perfectionarea continua a cunostintelor personalului. Dotarea cu masini proprii ale firmei face ca interventia la beneficiarii nostri sa fie prompta. Timpul de interventie la solicitari este de 48 ore.

 

PERSONAL CALIFICAT SI SCOLARIZAT LA PRODUCATORI EXTERNI


Reparatiile executate de firma noastra sunt realizate de personal calificat, care a fost si scolarizat si instruit periodic la producatorii externi. Specialistii nostri sunt autorizati conform normelor in vigoare.